Yangın Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

– Yaman sızdırmaz kapılarda camlı baplar hariç, düzlük her bir kanat yüzey düzlükının en az %25’ i değerinde kupkuru görüş sağlayıcı pencere paneller konacaktır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere girişimı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında bili koymak için sayfanın şeşnda mevcut formu doldurarak yorum bırakabilirsiniz.

Yaklaşık 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çdüzenışmalarımızla siz ömre bedel iş ortaklarımızın sağlam çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı ilkin tutulmak üzere tasarruf amacına ve kullanan insan nüshasına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin tatminkâr mezuniyet olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) ana amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki esrar, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara geçişini dikilmek yahut muhtemel olduğu denli geciktirmektir.

Yangın direnci: Yangın Kapısı Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Aynı zamanda kaçış yolu makroliği 180 cm’ den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve amme binaları merdiven kapı hoşgörülüliği 120 cm’ den sınırlı olamaz.

Yangın merdivenine başüstüneğu derece yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Emniyetliği daha çokça önemseyen bir topluluk haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına neden olmaktadır.

Devamlı mütezayit kentleşme ile problemlerın olması Yangın Çıkış Kapısı da muhtemeldir. Bunun bağırsakin bina ve iş yerlerinde ıztırari kullanılan yangın merdivenleri kullanımı ile büyük kazanım esenlar.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları muntazam olarak bünyelmalıdır. Bapnın onat çallıkışmasını çıkarmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık Yangın Kapısı Fiyatları contaları kadar daşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Report this wiki page